loader

Az angyali üzenetek közvetítője: Timár Veronika

kép
Félni lehet, de nem tesz jót. A sorsod már úgyis eldőlt. Régebben hoztál döntéseket, most azoknak a következményeit éled. Holnap pedig a ma döntései lesznek számodra sorsod alapkövei. Van, hogy az ember dönthetett volna másképp, ha tudja, felismeri ezt, már félig nyert. A döntések alapja sokszor az egyéni érdekek mentén haladnak, ez nem ugyanaz, mint a szeretet. Az nem vezet önző döntésekhez, de ezt te tudod. Ha másképp nem, tapasztalatból. Az élet hullámzik, feküdj fel ezekre, és könnyebb lesz minden.

2016, 16. hét

kép
Sok ember használja, kihasználja a másikat, azt nézi, az érdekeinek mi a megfelelő, úgy manipulálja a másik embert. Te ne menj bele ilyen játszmákba, szeress, és keress olyan emberi kapcsolatokat, ami a szereteten alapul.

2016, 15. hét

kép
Tavasz, nyár, ősz, tél, és ismét ugyanez. Így megy el az élet. Vajon tényleg a fontos dolgokkal foglalkozol? Vajon tényleg azokkal az emberekkel, akikkel kellene? Át kellene gondolnod, kit engedsz közel magadhoz és kit nem. Távolodik, aminek nem kellene. Még ebben az életben meg kell oldanod ezt a kérdést, nem húzhatod tovább, ugye tudod. Ráérsz még, azt gondolod? Nehogy későn ébredj fel ismét. Mi szóltunk.

2016, 14. hét

kép
Az élet lehet egyszerű, de bonyolult is attól függően, hogyan éled azt meg. Most, Húsvétkor, amikor hihetetlen tiszta és segítő energiák vannak körülötted, engedd, hogy ez a mindent megtisztító, erőt adó energia átjárja tested, lelked, s megszabadítson minden téged hátráltató gondolattól, negatív mintától. Engedd magadba az Isteni energiát, hogy átmosson, megtisztítson, jó és helyes döntéseket tudj hozni, így a szeretet tudja irányítani az életedet.

2016, 13. hét

kép
Kételkedj. Kételkedj magadban, másokban, ha nem a fény vezérli őket, téged. Kérdezed, milyen fény? Az isteni belső fényedről beszélek, a megérzéseidről, a lelkedről. Ha rábízod magad, ahogy a tengeren a hullám fodrozódik, viszi a hajót messzire, úgy alakul a sorsod. Nem kell görcsölnöd hogy a másik akar-e téged, nem kell kierőszakolni, hogy veled foglalkozzon, te csak menj a hajóddal. Ha akar, átugrik a tiedre, de te kövesd a belső fényed, ne csüggedj, ne add fel. Egész testeddel, lelkeddel felé fordulnál? Minek? Ő fordulna feléd? Ő valamit mindig talál és találni fog, mert nem a fénye vezérli, ami éppen akkor és ott elfordítja, elviszi tőled. Van türelmed? Ne figyeld őt, te csak előre nézz, ahogy a hajód megy, figyeld a hullámokat, élvezd a szelet, a napot, az életet. Még egy kis idő, és rájössz miért.

2016, 12. hét

kép
Légy jól. Testileg, lelkileg. Kényeztesd magad. Járj táncolni, szinházba, emberek közé, épitsd lelked pozitiv élményekkel. Testedre is vigyázz, gyógyitsd magad, erősitsd, és kivánunk neked sok-sok ölelést. Az ölelés gyógyit. Szeresd magad. Szeresd magad azzal, hogy jót ajándékozol, jót adsz magadnak. Mert tényleg megérdemled!

2016, 11. hét

kép
Szeretet. Várni. elvárni lehet, de nem célszerű. Ha szeret is, másképp, mint azt te szeretnéd. Mégis: a szeretet mindent áthat. Ha együtt lüktetsz az élettel, az Isteni akarattal, nem feszülsz be, nem állsz ellen, az a szeretet. A szeretet ahány perc, ahány lélegzetvétel, annyiféle. Hogyan is lehetne ezt aposztrofálni? Oldódj fel Istenben, a Világban, és a Lelked tudni fogja. Érezni fogja. Higgy, Bízz, Szeress.

2016, 10. hét

kép
Mi angyalok látunk téged, ahogy boldogan sétálsz az utcán. Süt a nap, minden fényben játszik. Túlélsz. Tanulsz. Megbánsz. Másképp látsz és másképp élsz. Megújulsz. Mindenben benne van a folytonosság. Járjon át a nyugalom, mindenki Isten kezében van, a legjobb helyen. És te tudod.

2016, 8. hét

kép
Érezd jól madag a bőrödben. Ne nézz hátra most! Most csak saját magaddal foglalkozz. Kósza igéretek, bizonytalan mondatok másoktól... Érdekes ez? Az élet eddig is bizonyitotta kire számithatsz és kire nem. Az emberek könnyen eloldalognak, ha valamit nem ugy csinálsz, mint ahogy elvárták volna. Hivhatod önzésnek, vagy félreértelmezett életösztönnek. Számit ez most? Fontosabb dolgaid vannak. ÉLNI KELL!!!!

2016, 7. hét

kép
Tárd ki a szíved. Hagyd, hogy az élet átjárja a szíved, lelked. Sérüléseid, sebeid elmúltak, megtisztultál. A többit bízd Istenre. Ő igazán szeret téged, nem földi szeretettel. Összerendezi sorsod úgy, hogy a lehető legjobb legyen neked. S hogy mi a jó? A szeretet útja.

2016, 6. hét

kép
Tedd a dolgod. Most csak ennyi a feladatod. Jól, rosszul, de tedd a dolgod. Légy tevékeny. Kell munka a kezednek, a szivednek, az eszednek és a lelkednek. Ha ez mind egy célnak dolgozik, akkor jól teszed a dolgod. Ha nem, akkor dolgozz rajta, hogy igy legyen. Ha egységben vagy, akkor testestül, lelkestül benne vagy az életben - ez a tudatos jelenlét, és így tudod a karmádat pozitívan irányítani.

2016, 5. hét

kép
A boldogság te magad légy. Másoktól vársz valamit? Életed minősége tőled függ, a te hozzáállásodtól. Persze jobb, ha jó körülmények között élsz, ha körülötted minden és mindenki téged támogat, de ha objektíven nem úgy van, akkor is élhetsz jó életet. Kértél már segítséget tőlünk angyaloktól emiatt? Mi tudjuk, hogy hamarosan beköszönt a megelégedettség életedbe, de ahhoz néhány döntés még hátravan.

2016, 4. hét

kép
A harag rossz tanácsadó. Tisztitsd meg magad a negativ érzelmektől - meditálj, vagy csak egyszerűen ne adj energiát ezeknek, gondolj másra, pozitiv dolgokra, ugy is törlődhetnek. Ráadásul ha valami jóra gondolsz, az emel téged, egy idő után már nem is jönnek elő ezek az érzelmek. Foglald el magad, ne agyalj olyan dolgokon, amik nem a te hatáskörödbe tartoznak. Élj egyszerűen, tisztán, örömmel a szivedben.

2016, 3. hét

kép
Amit szeretsz, azzal foglalkozz. Ha valamit kedvetlenül végzel, az olyan is. De meg is fordithatjuk, szeresd, amivel foglalkozol. Légy benne teljesen. Éld át, add át magad neki, élj benne, s tested minden sejtje örülni fog,a lelked pedig ezáltal is megtanulja a boldog túlélést. A munka is az öröm forrása lehet, ha ugy döntesz. Légy boldog!

2016, 2. hét

kép
A boldogság és az öröm, életöröm nem ugyanaz. Kevesen képesek érezni a finom különbséget közte. Akár örülsz, akár boldog vagy, az élet napos oldalán jársz, és az örömből fakadhat még boldogság. Légy teljes, éld át testeddel, lelkeddel ezeket a boldog pillanatokat, ezekből erőt merítve fontos felismeréseid lehetnek.

2016, 1. hét

kép
A boldogság otthon van, a lelkedben.

2015, 52. hét

kép
Készülj az ünnepre. Te is ujjászülethetsz. Külsőleg, belsőleg képes vagy megújulni. A régi mintákat el kell engedni. Ez az egyedüli lépés az előrehaladáshoz. Az ünnep hozzásegithet ehhez, ha lelkedben felkészülsz rá. Meditálj, mélyedj magadba, nézz szembe az árnyaiddal. Itt az idő. Utána más lesz a világ.

2015, 51. hét

kép
Ha valamiben benne vagy, nehezebb felülről rálátni a dolgokra,ha tudatos vagy, mindig látod a célodat. A célod lelkeddel és sziveddel legyen egységben. Ha bármi közben ki akarna billenteni, változtass hozzáállásodon, gondolkodj valóban pozitivan, tudd, hogy veled jó fog történni, mert olyan a kisugárzásod, hogy csak azt vonzhatod be. Az akadályok pedig azért vannak, hogy leküzd őket. Mindig előre nézz.

2015, 50. hét

kép
Sok a külső hatás. Az egyik ember ezt akarja, a másik azt. Erőteljesek. Amikor te akarsz valamit, te milyen erővel próbálod a másikra "rányomni" az akaratodat? Vonulj vissza, hiszen tudod, amit a másik akar, az az egoból táplálkozik. Te szeretheted, de attól még a nézetetek különbözik. Valakinek hajolnia kellene a másik felé, hogy ez megoldódjon. De képes-e erre valamelyikőtök? Törik a szív. Vérzik.

2015, 49. hét

kép
Sajnos nem minden van úgy, ahogy eltervezted. Ha valami nem tetszik másokkal kapcsolatban, egy dolgot tehetsz, elfogadod a helyzetet úgy, ahogy van, vagy másfelé indulsz. De az állandó belső kétely, miért nem úgy csinálja a másik, hogy neked jó legyen, az felőröl. Sok oka lehet, hogy másképp gondolkodik: egyrészt lehet, hogy önző, lehet, hogy észre sem veszi, hogy másképp is lehetne, ha utalsz rá, akkor azért utasitja el, mert nem szereti, ha irányitják… Egy a lényeg, csak magadat tudod irányitani. Ha valami tetszik, akkor élj a helyzetben, helyzettel, ha nem, változtass. Az, hogy ez a másik félnél milyen következményekkel jár, az viszont már az ő döntésének a következménye. A te sorsod a te kezedben van, az ő sorsa viszont az ő kezében. Nehéz lehet ezt olykor elfogadni, de érthető.

2015, 48. hét

kép
Tudod, hogy a most következő időszak a változásokról szól. Akkor járj nyitott szemmel, menj emberek közé, hogy a lehetőségeket észre tudd venni. Sok munkát kell befektetned ezekbe a változásokba, de hidd el megéri, mert amire lelked mélyén vágysz, azt megkaphatod. Figyeljük életedet mi angyalok, és tudod, ha megakadsz, számithatsz ránk. Nem vagy egyedül!

2015, 47. hét

kép
A belső nyugalom nagyon fontos. Az, hogy ezt hogy szerzed és tartod meg, az rajtad áll. Pihenj, hallgass zenét, meditálj, vagy nézz olyan filmeket, amik életkedved fokozzák. A belső nyugalom, a befelé fordulás tested, lelked gyógyulását hozza. Lelked harmóniája nagyon fontos, hiszen kihat az életed vezetésére és mindenre benned és kívüled egyaránt. Igy a kommunikációd is javulni fog, amire mostanában nagyon oda kell figyelned. Légy jól, harmóniában, nyugalomban és az életed könnyebbé válik.

2015, 46. hét

kép
A bölcsesség és a tudás benned van. Tudod magadról, hogy nagyon jól látsz dolgokat. Ne legyél ezért bizonytalan. A Sorsnak idő kell, míg beérik, bármennyire is "dolgozol" bizonyos ügyeken, az összerendeződéshez idő kell. Másoktól is sok minden függ, ez egy sakkjátszma az élet színpadán. A lényeg az, hogy velünk angyalokkal soha nem veszíthetsz. Csak kérned kell bennünket, s tudod, türelmesnek kell lenned. Szeretünk téged.

2015, 45. hét

kép
A remény éltet, a hit ráerősít, az akarat viszont gátolhat. Te hogy éled meg az életedet? Hittel? Kiben és miben hiszel? Hiszed-e, hogy az Isteni elv mindent jobban tud nálad? Ami most kellemetlen, rossz, része az Isteni tervnek valamilyen formában. De könnyíteni lehet rajta, ha tudatos vagy, ha ösztönös vagy, ha hittel teljes vagy. Gondolkozz, ezek nem egymással ellentétes dolgok. Most nyugalom, ne kapkodj, higgy az Isteni tökéletes tervben, hogy minden úgy alakul, ahogy kell.

2015, 44. hét

kép
A párkapcsolat olykor nehéz műfaj. Érthető, hogy sokak számára problémákat okoz. Ha nem dugod a fejed a homokba, akkor akár szembe is nézhetnél velük. Nem kötelező utána bármit is tenni, bármin is változtatni, de ha akarod, akkor hajrá. Mindkét félnek vannak feladatai, és ha igazi a párkapcsolat, akkor a cél az egység elérése. Te tudod, mit jelent az egység? És a másik tudja? Ez az igazi kérdés.

2015, 43. hét

kép
Ne harcolj! Nem érdemes... most nem. Vannak időszakok, amikor csak hagyni kell, hogy az élet megtörténjen. Sodródni kell az árral, élni a kis szürke hétköznapokat /amik nem szürkék, ha a szíveddel látsz/. Bármennyire provokál az élet, kívül, vagy magadon belül, ne vedd fel a kesztyűt. Simulj bele a nyugalomba és harmóniába!

2015, 42. hét

kép
Az élet szép, akkor is, ha vannak problémáid. Mindenkinek vannak. Ne engedd, hogy ezek, és ezeken keresztül a félelmeid irányítsanak. Jó úton jársz, hidd el. Néha ugyan a cipőd orra be- beakad, de megtartunk szerető ölelésünkben. Tudod, hogy ezeket a problémákat egykor te választottad. Ha sorsodat türelemmel, becsülettel viszed, meg lesz a jutalma. Mi angyalok drukkolunk neked, hogy meg tudd oldani a feladataidat. Segítünk, tudod! Csak kérned kell. Minden nap!

2015, 41. hét

kép
A belső félelem az igazi ellenség. Mitől tartasz? Isten gondoskodik rólad. Mindig ott áll melletted, és mi, az angyalok is. Szeretünk téged! Ha elkeseredsz, gondolj arra, hogy Isten szeretett gyermeke vagy. Ha hullámzik a hangulatod, hullámzik az állapotod, mégse felejtsd el, egy dolog nem változik meg soha: Mi angyalok segítünk neked. Nem győzzük elégszer hangsúlyozni: SZERETÜNK! Szeretve vagy! Érezd! Ismerd fel!

2015, 40. hét

kép
A hit kihoz minden bajból. Több dologban hihetsz: önmagadban, a gyógyulásban, a szeretetben, a megújulásban, bármiben, ami előre visz. És mi visz előre? A pozitív gondolkodás, a pozitív dolgokba vetett hit. Hát higgy! Ha Istenben hiszel csak, és ezekkel konkrétan nem is foglalkozol, akkor is ebben mind hiszel. Isten a minden, a szeretet, a gyógyulás, a vigasz, a világmindenség. Veled vagyunk, tudod!

2015, 39. hét

kép
Talán. Talán így, talán úgy. A terv, B terv. A lehetőségek nyitottak, rád várnak. Életed több területén minden képlékeny. Rajtad áll, merre mész. Ha eldöntötted, kérj segítséget tőlünk, angyaloktól és simább lesz az utad. Az ember sokszor dönt, egy nap több százszor is akár. Kis döntések, kis lépések vezetnek a nagy döntések felé. Hamarosan mindent tisztábban látsz.

2015, 38. hét

kép
Ha az ész és a szív közt szakadék van, nem tudsz teljes életet élni. A döntéseidet, az életedet az eszeddel és a szíveddel is el kell tudnod fogadni, de legalábbis megbékélni vele. Vannak helyzetek, amikben nem tudsz elfogadni, szíved, vagy eszed nem akar azonosulni vele - de kivárni akkor is tudsz. Nem lehet, és nem is kell mindennek rögtön stimmelnie, de érzed, hogy a történet valahogy meg fog oldódni, úgy, hogy minden szempontból megfeleljen a számodra. Légy türelemmel!

2015, 37. hét

kép
Szeretni és szeretetet kapni - ez a végső cél a párkapcsolatokban. Az emberek mégis saját sérelmeik hálójában vergődve szem elől veszítik mindezt. Persze nehéz átütni a lerakódott sérelmek falát, de a szeretet felmelegíti a lelkedet, a szívedet, így a társadat, vagy leendő társadat a maga valóságában fogod látni, a lélek fényét, ami belőle árad feléd - elfogadóan. Oldódj fel társad ölelésében, légy boldog.

2015, 36. hét

kép
A fáradtság, akár testi, akár lelki, legyőzhető. Külső és belső célok kellenek. Cél és remény nélkül nem lehet élni. Ezek hiánya vezet fásultsághoz, kimerültséghez. Legyél tevékeny. Voltak olyan terveid, amiket időközben elfelejtettél, de ha kicsit is akarod, eszedbe juthatnak és meg is valósithatod ezeket. Kérd az angyalok segitségét ahhoz, hogy ebből a lelki fásultságból kiemeljenek és ismét szemed előtt legyenek azok a tervek, célok, amikért megszülettél.

2015, 35. hét

kép
Az élet változékonyságát ha stabil vagy, jól viseled. Szeresd és törődj a testeddel is, hogy erős legyen, kitartó és számíthass rá. A lelki válságok egy erős testben kisebb hullámokat vetnek, mint egy gyengében. Töltsd fel a tartalékaidat, menj ki a természetbe, hívd magadba - mint már máskor is javasoltuk - az erejét, engedd magadba az elemeket, hogy tested újra felpezsdüljön. Légy jól!

2015, 34. hét

kép
Élet és halál. A lét kérdései. Vajon az emberek minőségi életet élnek? Úgy élnek, ahogy szeretnének, amire vágynak? Vannak terveik, vagy sémák szerint élnek? Élj! Légy boldog! Ne köss olyan kompromisszumokat, amik gátolnak, béklyók a lábadon. Légy szabad lélekben - ettől még élhetsz kötelékekben, önként felvállalt keretek között, de ami lélekben korlátoz, megöl. És akkor nem élsz, hanem halsz. A felismerésekben segitünk, mi angyalok. Légy boldog!!!

2015, 33. hét

kép
Az élet a maga bonyolultságában egyszerű. Szeretni, boldognak lenni, fejlődni, célokat elérni, ezek egyszerűnek tűnő feladatok. A megvalósításukat rengeteg dolog tudja komplikálni, te saját magad is. Légy egyszerű, légy gyermeki és mindent meg tudsz valósítani. A vágyaid valóra válhatnak, ha tiszta szívből, lelked legmélyéről kívánod azt. Tenni se felejts el érte! Ha bármit túl nehéznek érzel, tudod, hogy mi angyalok segítünk neked! Csak kérned kell!

2015, 32. hét

kép
Mindenki életében vannak jobb és rosszabb időszakok. Merj gyenge lenni amikor az élet rosszul bánik veled, sírj, csapkodj, s azután megnyugodva összpontosíts, s célod nem feledve, elszántan indulj újra az utadon. Ha harcolnod kell, harcolj, ha szeretned kell, szeress - ÉLJ! A lélek erős, nagy ütéseket is kibír, de hogy könnyebb legyen minden, kérj segítséget angyalaidtól. Most már tudod, hogy mindig számíthatsz rájuk.

2015, 30. hét

kép
A szeretet Isten lényege, hagyd magad szeretni, és szeress.

2015, 29. hét

kép
Az emberi lélek halhatatlan, mégis szüksége van pihenésre, feltöltődésre. Egy ölelés, a szeretet, a természet, mind - mind ezt éri el, ha azt tudatosan éled meg. Jó a szabadban lenni, jó a teraszon üldögélni, jó az emberek közé menni, jó egymásra mosolyogni. Lazíts, most a belső töltődéseddel foglalkozz, hogy megújult erővel tudj előre haladni, amikor szükséges, mert hamarosan megmérettetés vár rád. Most pihenj, töltődj!

2015, 28. hét

kép
Tied a világ, hiszen egy vagy vele. Tied a belőle áradó boldogság, az öröm és a bánat is. Fókuszálj a szép és kellemes dolgokra, de tudd, hogy van néhány kellemetlen harc, ami még mindig rád vár. Állj ki magadért ott, ahol eddig nem merted ezt megtenni. A sárkány felfújta magát, hatalmasnak látszik. A hízelgéssel semmire sem mentél, ha elfordítod a fejed, az sem jó. Nézz bele a szemébe, és lásd az álarc mögötti gonoszságot. Isten és az angyalok segítségével legyőzheted, a harcot előbb, vagy utóbb vállalnod kell, akár akarod, akár nem. Kérd az angyalok segítségét ehhez, ne dugd a fejed most is a homokba. Halld meg az üzenetet!!

2015, 27. hét

kép
Ne add fel a reményt, hogy életedbe beköltözik a boldogság. Higgy az isteni segítségben! Időben megkapod magad mellé azt az embert, aki megbecsül, aki nem azt nézi, annyit kap-e, amennyit ad, aki ki meri nyitni a szívét és lelkével együtt ölel. Ne add fel, még ha reménytelennek is tűnik olykor. Bízz bennünk, angyalokban.

2015, 26. hét

kép
Amíg valakire csak vágysz, addig vágyad tárgya csodálatosnak tűnik. Ahogy megkapod és nem látod továbbra a fényét, akkor kiben van a hiba? Ráncai vannak, nem lapos a hasa, hisztis, vagy éppen képtelen valamit megtenni - ezt miért nem láttad, amikor csak vágytál rá? Ne vetíts se jót, se rosszat, se vágyat, se elvárást. A dolgok, a másik úgy jó, ahogy van. Vagy elfogadod a másikat ténylegesen olyannak, amilyen, rávetítések nélkül, és akkor egy kövér, pocakos ember, ill. egy öregedő test is lehet szép. Ha a lelkét néznéd! De ha csak összehasonlítod a vágyaiddal, elvárásaiddal, másokkal!!, akkor mi tesz téged boldoggá? Az örök keresés? Ember, ébredj már föl, nyisd ki a szemed az igazi értékekre.

2015, 25. hét

kép
Te kivel vagy egységben? Nézz éjszaka az égre, nézd, ahogy a csillagok fényükkel jeleznek neked. Azt mondják, hogy ők is és te is a világmindenség része vagytok. Tudd, bármilyen apró lény is az ember, a világmindenség fontos része, léte nélkülözhetetlen, az isteni teremtés általi csoda. Csoda az emberi élet, az összhangot minden ember megélheti egyrészt önmagával, másrészt környezetével, tágabb értelemben az egész világgal. Éld meg ezt az összhangot a körülötted lüktető léttel. Az élet öröm, csoda, érezd át ennek az erejét.

2015, 24. hét

kép
A mai kulcsszó a nyugalom. Ennek megélése rendkívüli fontosságú minden ember életében. Nézd az idős, bölcs embereket, akik meghitt nyugodtságban élik mindennapjaikat, mert tudják, minden úgy történik, ahogy kell. Nem izgulnak fölösleges dolgokon, tudják, hogy az élet nagy rendezőerő. Ha te változol, változnak belső erőid is, tested, lelked átéli az egyensúlyt, harmóniát, a belső nyugtalanság, szorongás átalakul. Ahhoz, hogy ez így történjen, add át problémáidat, negatív érzelmeidet nekünk, angyaloknak, hadd juttassunk szívedbe nyugalmat. Világlátásod ennek hatására megváltozik, béke költözik a szívedbe.

2015, 23. hét

kép
A szeretet himnusza az élet becsülete. A földi élet a boldogság forrása. Az egészség, a mosoly, mind mind a boldogság forrása. Rá tudsz csodálkozni a saját életedre? Ugye nem csak a szenvedéseidet látod? Ugye az Életre magára fókuszálsz? Arra, hogy ez a lét a boldogság forrása is lehet, ha úgy éled meg. A kulcs a kezedben van, lásd és ismerd fel léted örömét. Ha kéred, segítünk neked ebben, mi angyali segítők.

2015, 22. hét

kép
Talán az emberek rájönnek milyen életfeladataik vannak. Talán tudják, hogy az egyik legfontosabb a szeretet áramoltatása. Ha abban akadály van, a fogaskerék megakad, pusztán ettől néhány lélek már belül dideregni fog, nem éli át az igaz szeretetet. Dolgozz magadon, hogy minden csakrád, minden energiaminőséged át tudja engedni a belőlünk, általunk küldött szeretetet, hogy azt embertársaid felé továbbítani tudd. Ne felszínes műszeretettel szeresd embertársaidat, ha benned nincs akadály, megélheted magasabb síkon a szeretetet, s azt tudod tovább áramoltatni. Legyen így!

2015, 21. hét

kép
Az életben sok probléma van. Nem kérjük mi angyalok, hogy a pozitív gondolkodás zászlaja alatt ezeket ne vedd észre, sőt! Szeretnénk, ha segítőkészséged, bátorságod, segíteni akarásod ezeket a külső bajokat orvosolná úgy, hogy a benned lévő pozitív erőt, hitet szórnád és sugároznád magadból. Tudod, hogy ez ott van benned, vannak napok, amikor ez természetesen árad belőled, míg máskor úgy kell felébreszteni benned. Tudatosan törekedj arra, hogy ez az erő, belső hit fényével más emberekre is sugározzon.

2015, 19. hét

kép
Szeresd az életet. Az élet teérted van. Lásd meg a puszta létezés örömét. Csodálkozz rá a megújuló természetre, nézz az állatok szemébe. Minden a nyugodt boldogságot, a szeretetet sugározza feléd. Engedd magadba, lüktess az élet szentségével, éld át a valóban mindent átfogó szeretet érzését. Engedd magadba és megsokszorozva sugározd ki mindenkire, akivel találkozol, bárki is legyen az. Amit kisugárzol magadból, később az visszatér hozzád - így erősödik fel benned és körülötted az IGAZ szeretet.

2015, 18. hét

kép
Várakozni jó, mert tudod, hogy jön valami, amiért érdemes. Még csak érzed, izgalom van a szívedben, lelkedben, de már tudod, hogy ami jön, el sem kerülheted. Éld meg örömmel ezt a várakozást, nyisd ki magad, hogy tiszta szívvel, nyitott ajtókkal várd azt az ajándékot, amit a Sors általunk, angyalok által készít neked. Talányos? Igen. Annak szántuk.

2015, 17. hét

kép
Sokan vágynak az igaz szerelemre. Te nyitott vagy rá? Szabad a szíved? Elengedted az elvárásaidat? Engeded és kéred hogy mi angyalok küldjük el hozzád, vagy még görcsölsz, hogy magad válassz? Így is jöhet, de ha átadod, felajánlod ezt a témát nekünk, angyaloknak, gyors változások következnek be életedbe akkor, amikor annak itt lesz az ideje. Addig töltsön el az öröm már előre, hogy igen, úton van hozzád Ő, akit neked szánt az Ég. Higgy bennünk, és akkor tudsz hinni leendő párkapcsolatodban is.

2015, 16. hét

kép
A szép arc, szép formák mögött látod-e a lelket? Mitől szép a szép? Látod a lényeget? Érzed a másikat? Érzed a szívét, a lelkét? Kihívás, vagy lehetőség? Boldog vagy, ha tiéd a SZÉP? Megnyugszik mellette a lelked? Lásd a lélek szépségét, az nem a külsőségekben nyilvánul meg. Figyelj, érezz és láss, hogy helyesen dönts.

2015, 15. hét

kép
Ember, te, aki el vagy keseredve állj fel, mozogj, élj! Nézd a madarakat, vidáman ugrálnak, nézd a fákat ahogy zöldülnek. Zizeg a természet, töltekezz fel erejével. Minden arra vár, hogy téged megújítson, s elmossa negatív gondolataidat, érzelmeidet. Mosolyogtál már ma? Kérd a természet angyalait, járjon át tisztító erejük. Lélegezz mélyeket, emeld fel a fejed, gyere ki belső világodból. Körülötted minden él és téged segít. Vedd észre és mosolyogj!

2015, 14. hét

kép
A hét csodája legyen a szeretet. Adni és kapni - hogy minden egyensúlyba kerüljön. Ha úgy érzed egyedül vagy, s nem szeret senki, mutasd ki önmagad felé szeretetedet. Szeresd magad, végezz olyan dolgokat, amik örömmel töltenek el. - A tükörben magadat nézve mondd bátran: Elfogadom és szeretem magam olyannak, amilyen vagyok. Ha magadat szereted, a többi ember is szeretetre méltónak talál majd, s olyan emberek közelednek feléd, akik szeretetükkel átölelnek téged.

2015, 13. hét

kép
Kérj angyali áldást - munkádra, párkapcsolatodra, bárkire, vagy bármire. Általa megtisztul az a terület, amire az áldást kérted. A tisztulás elhárítja az akadályokat, könnyebbé teszi az életedet, vagy kérésed alapján más életét. Az angyali áldásnak felszabadító ereje van. Lebontja a negatív energiákat, az életed rendeződik általa. Nem az számít, méltó vagy-e ezt kérni jó ember vagy-e, mennyit hibáztál. Merj kérni, s életed felszabadul a terhek alól. Kérj angyali áldást!

2015, 12. hét

kép
Az emberekben sok a szeretet, de félnek megmutatni, attól tartanak, hogy a többi ember gyöngének, sebezhetőnek fogja őket látni, ezért elfojtják azon vágyaikat, hogy a szeretetet kimutassák. Így bizalomhiány, a félelem, a gyanakvó szempár lesz az úr a kapcsolatokban. Ha így állsz a másik ember elé, az ugyanazt fogja visszatükrözni - hiába szeretnéd, hogy szeressenek, az üvegfal ott lesz az emberek és közted. Amiben benne vagy, abban légy teljes odaadással jelen, teljes bizalommal, szeretettel, hogy a másiktól te is ezt kapd. Légy szeretetteljes, öleld át a világot s az is átölel téged.

2015, 11. hét

kép
A márciusi megújulás téged vár. Vannak olyan események, melyek még mindig nyomják lelkedet? Ajánld fel nekünk, angyaloknak. Gondod, bánatod van, amin nem tudod magad túltenni? Hívj bennünket segítségül. Március az új dolgokat hozza el az életedbe. Új lehetőség, új szerelem, új munkahely, ha készen állsz rá. Nyugodt, kiegyensúlyozott életed lehet segítségünkkel. Légy bátor bizonyos dolgokat meglépni, hogy a kapu kinyíljon előtted. Az a kapu, melynek létét már egy ideje érzed. Tudod, hogy a változások bekövetkeznek, álmodtál róla, meditációban láttad, vagy csak a várakozás miatt sejted. Nyisd ki szíved, és fogadd szeretettel azokat a pozitív változásokat, amiket a Sors neked szánt.

2015, 10. hét

kép
Mi angyalok szeretnénk, ha mindenki harmonikus, boldog párkapcsolatban élne. Tudjuk, hogy ez néhányatok számára nagy feladat. Önmagad elfogadásával, önmagad szeretetével és bizonyos változással jár együtt, hogy olyan társat találj, akivel összhangban vagy, akivel közös feladatokon tudtok munkálkodni. Nem egyszerű, hiszen ehhez "dolgoznod" kell önmagadon, a múlt sérelmeit, embereit elengedni, várni és vágyni egy hozzád illő partnerre. De! Ha angyali segítséget kérsz, könnyebbé válik egymás megtalálása, így esélyt adsz önmagadnak és leendő társadnak a szeretet megélésére.

2015, 9. hét

kép
Milyen elvárásaid vannak az élettől? Milyen elvárásaid vannak magadtól? Ismerd fel, a két dolog ugyanaz. Alakítsd életed, alakítsd sorsod - általa te magad is alakulni, fejlődni fogsz. Szeretet, tolerancia, elméletben szép, gyakorlatban a fejlődés maga. Ismered az ezoterikus elveket? Kevés! Tegyél magadért, tegyél másokért, tegyél a világért. Így változik minden, s egység, harmónia lesz közted és a mindenség között.

2015, 8. hét

kép
Tudod, hogy mi, angyalok segítünk neked. Ha úgy érzed, az ég a Földdel összeborul, s már nem látsz kiutat, hívj bennünket, tudod, hogy életed folyamán mindig melletted állunk. Ha boldog vagy, veled örülünk, ha beteg vagy, gyógyítunk. Figyelj a hangokra, halld az éneket lelkedben, érezd mindent átható szeretetünket. Örökké veled vagyunk. Nem vagy egyedül - ugye tudod?

2015, 7. hét

kép
Lélekben, testben, energiákban új dolgok várnak rád. Újulj meg, fogadd el a Sors által küldött változásokat, újdonságokat. S mit hogy fogadsz, úgy változtatja meg életedet. Ajándék? Akadály? Lehetőség? Lehetőség! A fejlődésre, a megújulásra állj készen, bárki tanítását fogadd szeretettel. A Sors az elfogadásra, megújulásra biztat. Szerencsés vagy, mert lelked az új lehetőségeket választja. Örülj.

2015, 6. hét

kép
Lelkedben szivárvány, szívedben szeretet. Az élet a maga bonyolultságában mégis lenyűgözően egyszerű. Amit egyszerűen is megélhetsz, az miért lesz a számodra mégis bonyolult? Légy laza és görcsmentes, s számodra is bekövetkezik a csoda. Megérint az igazi élet. A szeretettel és bőséggel átitatott élet. Legyen így.

2015, 5. hét

kép
Szerelem nélkül az élet csak lét. A szív a másikért kiált. De ki vagy te? Barát, vagy ellenség? Tanítasz, vagy tanulsz? Ismerlek! Lelked érintése, szavaid dallama ismerős a számomra. Közös létünk maga a szeretet. Itt vagy? Itt vagy! -- Akard megélni léted boldogságát egy téged ölelő karban, egy közös lélektáncban. Éld meg és éld át a szeretetet, a szerelmet.

2015, 3. hét

kép
A szabad ember jó döntéseket hoz. Saját gondolatod korlát, vagy lehetőség. Tedd le mindazon gondolatot, mely börtönben tart. Választ a szabadságot! Tisztitsd meg magad, tisztitsd meg gondolataidat, érzelmeidet, energiáidat. Légy szabad! A szabad ember = teljes ember = felelősség = tudatosság = élet. Ilyen egyszerű a képlet, töltsd meg saját életeddel! Dönts magadért! Dönts az életedért! Légy szabad!

2015, 1. hét

kép
Az élet komoly játék. Felelősségteljes, tudatos döntéseket kiván. De a játékosság, lazaság éppoly fontos. Hallgass a belső hangodra, belső vezetődre, dönts úgy, hogy lágy és laza leszel. A fémek csendülnek, ha egymáshoz érnek, a szívek keménysége ütközőpont. Társra akarsz találni - engedd magad, hadd sodorjon a víz, a szíved szava.

2014, 53. hét

kép
Férfiak, nők, lelkek találkozása. Láss, ne csak nézz. Tapasztalj, ne csak fuss. Pihenj, ne csak ülj. Élj, ne csak létezz. A mindenséggel találkozol, ha egy másik ember lelkét megérinted. A mindenség egység. Egység önmagaddal, egység másokkal, egység isteni önvalóddal, egység Istennel.

2014, 52. hét

kép
Nyisd ki a szíved, légy szabad, s lehet itt találod meg lélektársadat. Kérj angyali jelet, egy szót, egy érintést, hogy fel tudd őt ismerni. Félelmeid nem engedik át a szeretet hullámait, a bizalmatlanság falakat épít. Vesd le korlátaidat, engedd meg magadnak a boldogságot.

2014, 51. hét


fényképes Aktív fényképes társkeresők

Anna, 35 éves, 173 cm  Krisztián, 28 éves, 177 cm, Pécel  Anna, 22 éves, 153 cm, Csobánka  Milano, 32 éves, 190 cm  Kyra, 50 éves, 160 cm  Timi, 31 éves, 168 cm  Péter, 33 éves, 180 cm, Érd  Preston, 36 éves, 175 cm, Budapest II. kerület  Vera, 37 éves, 170 cm, Győr  Barbara, 33 éves