loader

Indiai horoszkóp

Az indiai asztrológia jegyei nem csak jellemünkről vallanak, azt is elárulják, milyen életcéllal, karmával születtünk erre a világra.

Nézd meg melyik a Te indiai horoszkópod:

Keresd meg az alábbi táblázatban a születési dátumodat, hogy megtudd melyik a Te indiai csillagjegyed, majd olvasd el a jellemzésed.

Krokodil - Makara Korsó - Kumbha Hal - Mina Kecskebak - Mesha

január 15. - február 13.

február 14. - március 14.

március 15. - április 14.

április 15. - május 15.

Bika - Vrishabha Emberpár - Mithuna Rák - Kataka Oroszlán - Simha

május 16. - június 16.

június 17. - július 16.

július 17. - augusztus 17.

augusztus 18. - szeptember 17.

Hajadon - Kanya Mérleg - Tula Skorpió - Vrischka Íj - Dhanus

szeptember 18. - október 17.

október 18. - november 16.

november 17. - december 16.

december 17. - január 14.


A krokodil bármikor valóra váltja álmait. E jegy szülöttei elé az életben rengeteg akadály gördül, módszerességükkel azonban könnyen elérhetik céljaikat, s munkahelyükön sem kell tartaniuk attól, hogy elmarad a várva várt előléptetés. A krokodil általában nyugodt, de éjszaka a legvadabb álmait is valóra váltja. Életfeladata szerint ebben az életében a munkahely, a karrier kerül előtérbe, és egyetlen szerelemre, a nagy Ő-re számíthat.

Karmája: meg kell teremtenie az anyagi biztonságot, a karrier nagyon fontos szerepet tölt be az életében.

Ritkán nevet szívből, tudatosan visszafogja magát, igen szemérmes. Konzervatív, mégis ellentétes, sokszor a végletek embere; egyszerre vágyik arra, hogy valaki az oltalmazza, ugyanakkor szabadsága is létfontosságú. Kedves, szimpatikus megjelenésű, de mégis keveset mosolyog. Ebben az életében nem egyszer úgy érzi, hogy nem értékelik eléggé, sem őt, sem tehetségét.

Karmája: ki kell fejlesztenie magában az egészséges önbizalmat. Ne mások véleményétől függjön!

A Hal rettentő találékony, büszke, kreatív, mégis ritkán valósítja meg álmait, terveit. A Hal jegyű személy ebben az életében nem nagyon képes a füllentésre, igen jók a megérzései, akár titokzatosnak is tűnhet. Elrejti büszkeségét, palástolja pozitív tulajdonságait.

Karmája: egész életében az igazságot keresi. Fontos, hogy érdemeinek megfelelő elismerést szerezzen, anyagilag és erkölcsileg egyaránt!

Törekvő, intelligens személy, szellemi képességei általában jóval az átlag felett mozognak, sokat ad mások véleményére, így kerülhet könnyen vezető pozícióba, vagy épp egy társaság középpontjába. Kicsapongónak tűnhet, de korosodva lehiggad. Tanulnia kell hibáiból, kevesen fogják csodálni tehetségét, de ez csak fejlődését szolgálja.

Karmája: fel kell ismernie a saját ballépéseit, és tanulnia kell ezekből! Ne kövesse el kétszer ugyanazt a hibát!

Művészetek nagy rajongója, általában maga is rendelkezik valamilyen tehetséggel, romantikus és érzéki. Hűséges, monogám, ha megtalálja élete párját. Elutasítja a hanyagságot, nem tűri a hányavetiséget. Nem barátkozó típus, nehezen nyílik meg, mégis ha egyszer valakit megkedvel, azt ltalában egy életre a szívébe zárja. Szorgalmas és sok időt tölt munkával, tanulással, otthona csinosítgatásával. Ebben az életben a legfontosabb számára a család, és az ezzel járó bizotnság.

Karmája: meg kell teremtenie a nyugodt, meghitt családi légkört. Így biztonságban érezheti magát!

Az emberpár jegyében napvilágot látottak mindig kettős személyiséggel rendelkeznek. Szinte mindent kétségbe von, megkérdőjelez. Szeret másoknak tetszeni, kiemelkedő humorérzékkel rendelkezik, bárkinek elcsavarja a fejét. Hangulata rendszerint ingadozó, egyik pillanatról a másikra csapong a jó és rosszkedv között. Ebben az életben állandó konfliktushelyzetbe kerülnek, későn válnak igazán felnőtt emberré.

Karmája: meg kell tanulnia kezelni a konfliktushelyzeteket! Ne meneküljön el a problémák elől!

A Rák rendkívül érzékeny és érzelmes, szenvedélyét megpróbálja mindig mélyen titkolni, mégis minden az arcára van írva. Ragaszkodik társához, partneréhez, munkájához, családjához és mindahhoz, amit egyszer megszerzett és megszeretett. Szinte retteg attól, hogy ezek bármelyikét elvesztheti. Ebben az életben a szeretet és a kötődés kapja a központi szerepet. Arra törekszik, hogy minél több szeretetet adjon és kapjon. Anyagiakban nem túl szerencsés.

Karmája: szeretetet kell adnia családtagjainak és munkatársainak. Meg kell tanulnia eligazodni a pénz világában.

Az Oroszlán, sosem merül ki a harcokban, szinte azonnal képes megújulni. A luxus, az extravagancia és a gyönyör megszállottja. Sokat ad a külsőségekre, legyen szó megjelenésről, vagy értéktárgyakról. Nem szereti az értéktelen csecsebecséket. Becsületes jellem. Életében a szerelmi- és testi kapcsolatok jutnak főszerephez.

Karmája: meg kell tanulnia élvezni az élet örömeit. Fontos, hogy hű tudjon maradni kedveséhez, s ne engedje, hogy könnyen elcsábítsák a futó kalandok!

Visszahúzódó, óvatos, előrelátó. A Hajadon precíz, napjai előre megtervezett rend szerint zajlanak, sőt már hetekre előre tervez. Távolságtartónak tűnhet, de csupán körültekintő és óvatos. Fontos szerepet játszik mindennapjaiban a becsületesség, és a másokhoz kötődő kapcsolata. Legtöbbször mások árnyékában él és dolgozik, sőt könnyen befolyásolható. Minimális az esély, hogy vezető pozícióba kerüljön, s rendszerint a szerelemben is partnerétől függ.

Karmája: meg kell tanulnia, hogy nem függhet a párjától! Olyan kapcsolatot kell találnia, ahol felelősségteljes, egyenrangú partner lehet!

A Mérleg előrelátó, igazi társasági ember, rajong az új ismeretségekért, kapcsolatokért. Ragaszkodó és emberszerető, bár családjának ez néha terhes is lehet. A munkája és partnere iránti szeretete köti le elsősorban. Odaadó, az utolsó forintját is odaadja embertársának, ha szükséges. Boldog és életvidám, ha mindennek részese lehet.

Karmája: ne akarja aranykalitkába zárni szerelmét! Adjon neki szabadságot és önállóságot!

Rendkívül energikus személyiség, szenvedélyes, bár néha vad, sőt agresszív. Olyan partnert választ, aki odaadó, és meghunyászkodó, mert Ő maga szeret másokon uralkodni. Soha senki nem ismeri ki igazán, sőt sokszor félreismerik. Szerelmi élete általában zavaros és fiatal korában gyakran váltogatja partnereit. Alapvetően bizalmatlan, pedig vele szemben is azok barátai, családtagjai.

Karmája: meg kell tanulnia megbízni munkatársaiban és családtagjaiban. Így elmélyítheti kapcsolatait.

Képes az állandó megújulásra, energikus, mozgékony, ambiciózus jó vitapartner. Mindenért képes lelkesedni, örök optimista. Ebben az életében megkell tanulnia, hogy a környezetére is oda kell figyelnie, nem csak magára, sőt néha nem árt, ha engedelmeskedik nekik.

Karmája: meg kell tanulnia másokra is odafigyelni, el kell fogadnia, hogy másoknak is lehet igaza.


fényképes Aktív fényképes társkeresők

Reni, 23 éves, 160 cm, Pilisvörösvár  Csanád, 28 éves, 169 cm, Szeged  Csabi, 36 éves, 193 cm, Budapest XVIII. kerület  Joco, 45 éves, Budapest III. kerület  Kyra, 50 éves, 160 cm  Erika, 53 éves, 168 cm  VIKTÓRIA, 46 éves, 171 cm  Péter, 33 éves, 180 cm, Érd  István, 38 éves, 182 cm  Julianna, 49 éves, 164 cm, Budapest XVIII. kerület