loader

Miért jött létre az Astropartner?

Az astropartner.hu lényege olyan társkeresési felület biztosítása, ahol különböző keresési kritériumok alapján baráti vagy érzelmi kapcsolat létesíthető egy vagy több felhasználóval. Az oldalt az különbözteti meg a hagyományos társkereső internetes felületektől, hogy a partner kiválasztásának alapja az asztrológia, azon belül is a horoszkóp és az aszcendens.

Az Astropartner célja, hogy látogatói között tudhassa egyrészt az asztrológiában már jártas személyeket másrészt, hogy folyamatosan megújuló, érdekes információkkal lássa el a horoszkópokat még csak felületesen ismerő társkeresőket.

Az oldal alapfunkciói bármely látogató számára elérhetőek. A nyitó felületen és egyéb aloldalakon, információk olvashatók az asztrológia és a különböző horoszkópok témakörében. Itt tájékozódhatnak a felhasználók az alapvető asztrológiai fogalmakról, megismerhetik horoszkópjuk jellemzői jegyeit és meghatározhatják a párkeresés alapjául szolgáló aszcendensüket.

Hogyan történik az ismerkedés, társkeresés?

Az oldal kereső funkciójának használata regisztrációhoz kötött. A név és jelszó megadása után, a felhasználó felviszi a személyes adatait, amelyek minden regisztrált személy előtt publikus tartalomként élnek a felületen. A regisztráció korhatárhoz kötött: minden 18 évét betöltött személy regisztrálhat és igénybe veheti az oldal szolgáltatásait.

A társkeresés szűrőkkel történik: a felhasználó érdeklődésének megfelelően adja meg a keresési kritériumokat, így társat lehet keresni lakhely és személyes jellemzők lapján vagy az illető csillagjegyének megfelelően. A kapcsolat létesítése a portál felületén küldhető üzenetekkel történik.

Ki használhatja a tarskeresőt?

A társkeresőbe való regisztráció egyedüli feltétele, hogy a regisztráló személy betöltötte a 18. életévét. Fiatalok és idősebbek egyaránt igénybe vehetik a szolgáltatást, hiszen mint tudjuk a szerelem kortalan.

Mi a helyzet azokkal, akik nem érdeklődnek az asztrológia iránt?

Fontosnak tartjuk megjegyezni, hogy az oldal, azon társukat kereső felhasználók számára is teljes értékű párkeresőként használható, akik semlegesen viszonyulnak az asztrológiához, horoszkóphoz. Ők ugyanúgy regisztrálhatnak, ismerkedhetnek, mint azok a társaik, akik rokonszenveznek az ezotériával.
Sem a csillagjegy, sem az aszcendens megadása nem kötelező a profilon belül, illetve a keresési feltételeknél sem alapkövetelmény ezen jellemzők megadása.

Egyebek

Az oldal folyamatosan bővülő tartalommal bír, amelynek keretében társkeresési tippek, érdekességek, kvízek, receptek és rendezvények is megjelennek.

Az oldal minden üzemeltetési ás adatvédelmi szabályt követ, és ennek megfelelően az oldalon regisztrált felhasználókkal kapcsolatban is világos és nyomonkövethető szabályrendszert érvényesít.


fényképes Aktív fényképes társkeresők

Zoli, 32 éves, 190 cm, Pécel  Anna, 29 éves  Csabi, 36 éves, 193 cm, Budapest XVIII. kerület  Anna, 22 éves, 153 cm, Csobánka  Joco, 45 éves, Budapest III. kerület  Gergő, 24 éves, 192 cm, Budapest IX. kerület  Mónika, 41 éves, 178 cm  Timi, 31 éves, 168 cm  VIKTÓRIA, 46 éves, 171 cm  Lóránd, 27 éves, 190 cm