loader

Timár Veronika

Az Astropartner "angyali tanácsadója" Timár Veronika

Sorselemző, természetgyógyász


Szeretettel köszöntök minden olvasót, vendéget immár az Astropartner partnereként, tanácsadójaként is!

Engedjék meg, hogy bemutatkozzam. Timár Veronika vagyok, számlaképes sorselemző-természetgyógyász.

Másfél évtizede fordultam a transzcendens világ felé. Számtalan területét megismertem elméletben és gyakorlatban egyaránt. A hozzám fordulóknak mind ezoterikus tudásommal, mind különleges képességeimmel segítséget tudok nyújtani.

A jövő ezer szálon fut, ennek megismerésében nyújtok segitséget személyes konzultáció alkalmával bárkinek, aki útja során segitségre szorul. Arc- és tenyérelemzéssel, majd a kártyák kirakásával, látóképességemmel alaposan elemezhetünk minden helyzetet, kapcsolati rendszert az adott személy életében. Próbálom az embereket arra rávezetni, ne mások kárából tanuljanak, tudatosan alakítsák az életüket, merjék felvállalni döntéseiket. Az EMBER-t segítem, azt, aki minden szempontból egész szeretne lenni, harmóniában élni önmagával, környezetével az élet minden területén. Segítem Őt, támogatom tudásommal, képességeimmel az úton bármikor, amikor rászorul. Minden felismerés, akár külső, akár belső forrásból származik, megváltoztathatja, illetve hatást fejthet ki az egyén kapcsolati rendszerére, egészségére egyaránt. Ebből következik: a sorsunkat az adott keretek között mi magunk alakitjuk.

Az ezotéria az életem, ezzel együtt lélegzem, de racionális gondolkodású ember lévén mindig a realitások talaján tudok segíteni másoknak. Sokan elítélik az ezotériát, hiszen nem is tudják, hogy AZ egy szemléletmódot takar, egy tudatosabb életet, olyan életet, ami a történésekben a kozmikus összefüggéseket keresi és találja meg, s végső soron az igazi kérdése: Mi végre vagyunk is a Földön? Mit kell megélnem, és miért? Mi segít, mi gátol? S a végső kérdés: Mit tegyek?

A tudatosan élő ember tudja, vannak fix fordulópontok az életében, amiket meg KELL élnie és vannak variábilis történetek próbatételekkel és lehetőségekkel teletűzdelve. Az életet az ember élheti tudatosan, vagy ösztönösen, egy a lényeg, a fejlődés maga. Ha az ember jó önismerettel rendelkezik, s valóban irányítani is akarja a sorsát, nem bábként csapódni jobbra-balra, tudnia kell felismeri sorsfeladatait, amik érinthetik és érintik is az élet minden területét, periódikusan váltakozva - párkapcsolatot, munkát, családi-, egyéb kapcsolatokat, szerelmeket. Minden szituációban érdemes elgondolkodni, mire tanít a felmerülő gondok, feladatok által az élet. Ebben hatalmas segítség lehet egy személyes konzultáció.

Az Astropartner oldal tanácsadójaként...


Hetente egy-egy angyali üzenetet közvetítek Önöknek, melyet a weboldal címlapján olvashatnak.

Emellett egy félórás ingyenes párkapcsolati elemzésre is van lehetőség havonta egy alkalommal a módszereimmel.


Jelentkezési- és részvételi szabályok a párkapcsolati elemzésre: Bármikor és bárkinek lehet jelentkezni. Egy program segítségével minden hónap első napján kisorsoljuk, hogy ki az az egy személy, aki az adott hónapban részt vehet a fél órás ingyenes elemzésen.
A korrektség érdekében egy ember csak egyszer jelentkezhet. Természetesen aki korábban jelentkezett és még nem lett kiválasztva, a következő sorsolásban ismét részt fog venni.

Hogyan tud jelentkezni?

Töltse ki az alábbi űrlapot és küldje el nekem:
Elérhetőségeim

Timár Veronika

Hivatalos weboldal: www.timarveronika.hu

Telefon: +36 20 4230 387

Email: timarvera@gmail.com

Közösségi oldalakon is megtalálnak: a facebook-on Timár Veronika néven.fényképes Aktív fényképes társkeresők

Zoli, 32 éves, 190 cm, Pécel  Anna, 35 éves, 173 cm  Tímea, 25 éves, 172 cm, Budapest XIII. kerület  Krisztián, 28 éves, 177 cm, Pécel  Klaudia, 22 éves, 174 cm  Tamás, 39 éves, 178 cm, Kecskemét  Krisztina, 45 éves, 175 cm, Szigetszentmiklós  Roland, 32 éves, 178 cm, Budapest III. kerület  Péter, 50 éves, 192 cm  Csilla, 46 éves, 157 cm, Szeged